„Medicul” Flutur pregătește confiscarea politică a campaniei de vaccinare de la Spitalul Județean. Politicianul a anunțat că va susține un discurs duminică dimineață, cu ocazia primelor vaccinări din Suceava

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, pregătește confiscarea politică a campaniei de vaccinare împotriva noului coronavirus în județul Suceava. 

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava a primit 250 de doze, iar vor fi făcute primele vaccinări din rândul personalului medical. 

Șeful PNL Suceava a anunțat că va susține un discurs cu ocazia evenimentului care însă nu are nicio conotație politică, ci este efectiv doar un act medical. 

Nu este prima dată când Gheorghe Flutur se folosește politicianist de Spitalul Județean Suceava. În martie, s-a testat la miezul nopții, înaintea medicilor, și a fost internat într-o rezervă de lux în timp ce cadrele medicale erau îngrămădite la Boli Infecțioase, iar în campania electorală pentru alegerile locale și-a filmat mai multe clipuri electorale împreună cu managerul spitalului în unitatea medicală, inclusiv în unitatea ATI mobilă cumpărată din donațiile sucevenilor. 

Vor mai acorda interviuri prefectul, reprezentantul DSP, managerul spitalului și directorul medical. 

Conform informațiilor transmise de Spitalul Județean Suceava, vaccinarea va începe la ora 9.30. În centrul de vaccinare de la Spitalul Județean Suceava va avea acces doar o echipă de filmare de la TVR.
Mai nouă Mai veche