Țigări de contrabandă găsite la un magazin din Moldova Sulița la care polițiștii au fost pentru a verifica respectarea restricțiilor anti-Covid

La 24 decembrie 2020, în jurul orelor 10.27, lucrătorii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta s-au deplasat la magazinul ,,La Irimia” din comuna Moldova Sulița pentru a efectua o prelucrare privind normele impuse în perioada pandemiei de COVID-19. 

În momentul în care echipajul a intrat în sediul magazinului, a surprins momentul în care o femeie de 72 de ani, proprietara și gestionara magazinului, vindea unei persoane de sex feminin un pachet de țigări marca Marlboro de proveniență extracomunitară, care nu avea timbru fiscal.

La vederea organelor de poliție acestea au încercat să ascundă țigaretele, iar în urma unui control corporal, cât și a verificării sumare a interiorului magazinului, au fost identificate 34 de pachete de țigări marca Marlboro de proveniență extracomunitară care nu aveau timbru fiscal, dintre care 20 de pachete erau ambalate în două cartușe.

Fiind întrebată despre proveniența țigărilor găsite în interiorul magazinului, proprietara a relatat că le-a cumpărat de la o persoană necunoscută.

Totodată aceasta a relatat că vindea un pachet de țigări marca Marlboro contra sumei de zece lei.

Având în vedere aspectele constatate, agenții s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de „contrabandă”, fiind întocmit dosar penal.
Mai nouă Mai veche