Un bărbat din Șcheia și-a agresat mama în vârstă de 85 de ani. Polițiștii i-au întocmit dosar penal

Marți, 8 decembrie 2020, în jurul orei 15:30, la sediul Poliției Comunale Șcheia s-a prezentat Aristița M., în vârstă de 85 de ani, din Șcheia, care a declarat faptul că fost agresată de fiul ei.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că reclamanta locuiește împreună cu fiul ei, dar în locuințe diferite. Între cei doi apar în mod frecvent conflicte generate de o serie de neînțelegeri mai vechi.

Luni, în jurul orei 19:00, pe fondul unui conflict generat de o serie de neînțelegeri, la locuința de domiciliu a femeii a izbucnit un scandal în cadrul căruia, fiul ei, Adrian M., de 47 ani, a strâns-o, bruscat-o, provocându-i suferințe fizice.

Femeia nu a solicitat deplasarea unui echipaj de ambulanță întrucât nu a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Având în vedere aspectele menționate anterior s-a procedat la întocmirea formularului de risc ocazie cu care s-a constatat că nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu întrucât nu există risc iminent.

Totodată, femeia a afirmat că dorește să depună plângere penală împotriva fiului său, pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,violență în familie”.

Mai nouă Mai veche