IPJ Suceava despre accidentul lui Daniel Bodnar: „Conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers”

Inspectoratul de Poliție Județean Suceava a anunțat, în buletinul informativ, că accidentul în care a fost rănit Daniel Bodnar s-a produs în condițiile în care șoferul autoturismului a pierdut controlul direcției de mers pe un sector de drum drept.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca organele de cercetare penală să dispună în funcție în funcție de cercetarea criminalistică la fața locului, expertiza tehnică auto și expertiza judiciară de determinare a dinamicii accidentului. 

Conform IPJ Suceava, „la data de 19 ianuarie 2021, în jurul orelor 02.20, un tânăr de 24 ani, din orașul Solca, a condus autoturismul cu post de conducere pe partea dreaptă pe DN 17A, pe raza comunei Sucevița, având direcția de deplasare dinspre centrul comunei Sucevița spre comuna Marginea. În autoturism, în calitate de pasager, ocupând locul din stânga față, se afla un bărbat de 33 ani, din municipiul Rădăuți. 
Ajungând pe un sector de drum în aliniament, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers spre stânga, a lovit podețul din fața unui imobil imobilului, apoi poarta de acces și stâlpul din dreapta al porții respective, după care a pătruns în șanț și a lovit un indicator rutier.
În urma evenimentului a rezultat avarierea autoturismului și vătămarea corporală a șoferului și pasagerului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat”.

Mai multe informații: 

2 Comentarii

  1. Mafia lemnului a vrut sa-l ucida

    RăspundețiȘtergere
  2. a pierdut controlul asaaa..de nebun pe un drum drept ! Cat a urmarit autocamioane pe drumuri nu a patit nimic ! acu asaaa...

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche