Permis fals de conducere prezentat polițiștilor de un sucevean oprit în trafic pe bulevardul George Enescu. Bărbatul avea permisul anulat de zece ani

La 30 decembrie 2020, la ora 20.25, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Rutier, acţionând pe raza pe municipiului Suceava au procedat la oprirea în trafic a autoturismului Audi care circula pe bld. George Enescu, condus de către Vasile I., de 38 ani, din municipiul Suceava.

La examinarea atentă a permisului de conducere, agenții de poliție au constat că există diferențe de aspect între documentul prezentat și un permis de conducere autentic, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea şi valabilitatea acestuia.

S-a procedat la verificare în baza de date a conducătorului auto, stabilindu-se faptul că permisul de conducere al acestuia este anulat din anul 2011.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „conducere fără permis”, complicitate la „falsul material în înscrisuri oficiale”, „uzul de fals”, şi „fals material în înscrisuri oficiale”.
Mai nouă Mai veche