Preotul paroh al Bisericii Roșu, Mihai Ungurean, a fost găsit mort într-un canal colector al râului Bistrița, la Iacobeni

Preotul paroh al Bisericii Roșu, Mihai Ungurean, a fost găsit mort, duminică, 18 ianuarie 2021, într-un canal din apropierea pasarelei din Iacobeni, iar autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs decesul. 

Alarma s-a dat duminică dimineață, când preotul nu a venit la slujbă. Din primele cercetări s-a constatat că preotul a fost văzut ultima dată sâmbătă, în jurul orelor 17.00, când și-a parcat autoturismul și a plecat la barul Distins din localitate, unde a consumat băuturi alcoolice până în jurul orei 17.45, iar apoi a plecat pe jos înspre domiciliul său.

Duminică dimineață, în jurul orei 09.30, enoriașii din parohia Roșu s-au deplasat la locuința acestuia pentru a vedea de ce nu a venit la biserică. Familia și vecinii au început să îl caute în apropierea locuinței. În jurul orei 10:30, preotul Mihai Ungurean a fost găsit căzut într-un canal de lângă DN 17.

Cadavrul a fost scos din canal de pompierii militari, iar un echipaj de ambulanță a constatat decesul. 
La examinarea cadavrului nu au fost descoperite leziuni sau urme de violență, în afară de cele suferite în urma căderii, dar va fi efectuată o autopsie medico-legale pentru a se stabili cu exacitate cauza decesului. 

Mihai Ungurean era preot paroh la Biserica Roșum și locuia singur la etajul locuinței sale din Drancani, comuna Iacobeni. Bărbatul era divorțat din anul 2012 și era cunoscut pe raza comunei ca și consumator de băuturi alcoolice.

Foto: monitorulsv.ro

5 Comentarii

 1. Oloeru Adrianaianuarie 18, 2021

  Asa va place sa denigrati oamenii! Eu am fost enorias in parohia lui si nu l-am vazut vreodata beat, cand culegeti informatii cumde nu auziti ca a fost un om extraordinar, de ajutor si un bun preot? Sa va fie rusine!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Enoriașă Adriana, nu ai aflat că și să minți e un mare păcat?

   Ștergere
  2. Oloeru Adrianaianuarie 18, 2021

   Cu sigurata stiu, dar mai stiu la fel de sigur ca oridecateori am avut nevoie de el niciodata nu l-am gasit beat

   Ștergere
  3. Ce va mai plac picanteriile! Verificati intai o stire inainte de a o face publica! ������In acea zi fata de la bar a inchis la ora 17, deoarece a mers la un botez, cum avea preotul sa stea la crasma pana la ora 17.45?!? Sa va fie rusine si sa va bata Dumnezeu atat pe cei care ati scris si publicat articolul, cat si pe cei care judecati si ponegriti! ��

   Ștergere
 2. Dumnezeu sa l ierte ! dar totusi de ce era singur ?! unde era sotia ?!

  RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche