Tânără trasă de păr și lovită de soț și soacră. Bărbatul i-a distrus telefonul după ce a sunat la 112. Conflictul a fost aplanat de polițiști care au emis ordin de protecție împotriva agresorului

La 8 ianuarie 2021, ora 21.57, autoritățile au fost sesizate prin 112 de o tânără de 33 de ani din Suceava cu privire la faptul că se află la domiciliu și este agresată de soț și de soacră.

La fața locului a fost găsită apelanta care a relatat că locuiește la această adresă de circa 2 luni, împreună cu concubinul ei Ioan C., de 38 de ani, din Suceava, și trei copii minori din căsătorii anterioare ale apelantei, apartamentul aparținând părinților lui. Aceasta a relatat faptul că în jurul orelor 20.00 a avut o discuție în contradictoriu cu concubinul ei, apoi acesta a chemat-o prin telefon și pe mama lui, iar după ce a venit aceasta cearta a degenerat iar bărbatul ar fi a tras-o de păr și a îmbrâncit-o, iar după ce aceasta a apelat 112 i-a distrus telefonul mobil personal. La fața locului a fost identificat și concubinul acesteia, precum și mama acestuia Ileana C., iar conflictul a fost aplanat.

Reclamanta s-a deplasat la Poliția Municipiului Suceava pentru a depune plângere penală împotriva concubinului ei pentru infracțiunea de violență în familie și distrugere, iar bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru continuarea cercetarilor.

La sediul poliției s-a întocmit formularul de evaluare a riscului de unde a reieșit că există risc iminent pentru emiterea ordinului de protecție provizoriu. Femeia a dorit emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

La orele 01.00 s-a emis ordinul de protecție provizoriu pe o durată de 5 zile, bărbatul luând la cunoștință pe bază de semnătură cu privire la cele consemnate în ordinul de prtecție provizoriu.

Reclamanta a depus plângere penală împotriva bărbatului pentru infracțiunile de ,,violență în familie” și ,,distrugerea”, cercetările urmând a fi continuate de polițiști.
Mai nouă Mai veche