Tânără de 19 ani bătută de soacră și cumnată, la Berchișești. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru violență în familie

La 8 ianuarie 2021, ora 10:44, lucrătorii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizați prin 112 de către o tânără de 19 ani, din Berchișești, despre faptul că a fost agresată de către soacra și cumnata acesteia.

La fața locului a fost identificată reclamanta care locuiește în satul Berchișești împreună cu concubinul ei, mama acestuia Frusina M., de 57 de ani, și sora concubinului Angela Ț., de 23 de ani.

Apelanta a relatat faptul că în jurul orei 10:40, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul unor discuții în contradictoriu, a fost lovită cu palmele de către mama concubinului și sora acestuia, fără a-i provoca leziuni sau vătămări care să necesite îngrijiri medicale.

Tânăra nu a solicitat intervenția la fața locului a unui echipaj medical.

Totodată, i-au fost aduse la cunoștință prevederile Legii 217/2004 privind emiterea unui ordin de protecție, însă după ce a fost completat formularul de evaluare a riscului privind oportunitatea emiterii unui ordin de protecție, cea în cauză a refuzat luarea măsurii.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”, cauza urmând a fi soluționată procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Berchișești.
Mai nouă Mai veche