Un bărbat a murit după ce a căzut de pe bicicletă, la Satu Mare

Marți, 19 ianuarie 2021, la ora 11.42, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe drumul comunal neclasificat de pe raza comunei Satu Mare este o persoană de sex masculin căzută lângă o bicicletă.

În jurul orelor 11.30, Constantin Bandas, de 73 de ani, din Satu Mare, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe drumul comunal neclasificat de pe raza comunei Satu Mare, carosabil acoperit cu zăpadă, din direcția Satu Mare către Țibeni, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, după care s-a ridicat și imediat a căzut din nou peste bicicletă.

A fost identificat pe partea carosabilă de către un localnic care a apelat 112 și a solicitat prezența unui echipaj medical la fața locului.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță și un echipaj SMURD care, deși au procedat la acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, cât și efectuarea manevrelor de resuscitare, au constatat decesul bărbatului la orele 14.04.

Constantin Bandas era cunoscut în evidențele medicului de familie cu afecțiuni medicale cardiace.

În urma examinării sumare a cadavrului, nu au fost identificate urme de violență sau alte leziuni care să creeze suspiciuni cu privire la cauza decesului. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzelor decesului. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche