Un bărbat de 55 de ani, din Dornești, a fost găsit mort în casă

Marți, 19 ianuarie 2021, la ora 06.48, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin 112 de către un echipaj de ambulanță din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți cu privire la faptul că Vasile C., de 55 de ani, din Dornești, a fost identificat decedat la domiciliu.

Fiul bărbatului a declarat că în ultima perioada de timp tatăl său consuma frecvent băuturi alcoolice, iar în seara zilei de luni era în stare avansată de ebrietate. În dimineața zilei de marți, fiul persoanei decedate în momentul când s-a întors de la serviciu și a intrat în dormitor a observat că tatăl său era căzut și nu avea puls, fapt pentru care a solicitat prin 112 intervenția unui echipaj de ambulanță. În urma deplasării la fața locului, personalul medical a constatat decesul bărbatului, la orele 06.41.

În urma examinării sumare a cadavrului, nu au fost identificate urme de violență sau alte leziuni care să creeze suspiciuni cu privire la cauza decesului.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzelor decesului.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche