Un șofer beat la volan s-a urcat cu mașina pe un scuar, pe strada Poligonului din Șcheia

La 22 ianuarie 2021, ora 19.10, echipajul din cadrul Secției Poliție Rurală 9 Șcheia, efectuând serviciul de patrulare, supraveghere şi control trafic rutier pe raza localității Șcheia, a observat autoturismul marca VW Golf care se afla pe scuarul dintre cele două sensuri de mers ale străzii Poligonului din comuna Șcheia.

În apropierea autoturismului a fost identificat Sorin U., în vârstă de 44 de ani, din Suceava, care a relatat verbal că este proprietarul mașinii, iar la ora 18.44 în timp ce conducea autoturismul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare din cauza carosabilului umed și a pătruns peste scuarul dintre cele două sensuri de mers ale străzii Poligonului, loc unde a fost și identificat.

Totodată a precizat că era singur în autoturism în momentul producerii evenimentului rutier.

Datorită faptului că emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche