Un șofer beat a tamponat două mașini parcate în cartierul ANL din Câmpulung Moldovenesc

La 31 decembrie 2020, în jurul orei 10.55, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că pe strada Buneşti din municipiul Câmpulung Moldovenesc a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul vinovat de producerea acestuia se află sub influenţa alcoolului.

În jurul orelor 10.55, Gheorghe N., de 59 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul Dacia pe strada Buneşti, în zona blocurilor ANL, din cauza faptului că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice a acroşat autoturismul marca VW Polo care era parcat regulamentar pe partea stângă a sensului său de deplasare, iar ulterior a intrat în coliziune cu autoturismul marca VW Touran, care se afla de asemenea parcat. În urma coliziunilor au rezultat pagube materiale la toate cele 3 autovehicule implicate.

Întrucât bărbatul emana o puternică halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal cu privire la infracţiunea de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.
Mai nouă Mai veche