Turistă rănită după ce s-a răsturnat cu ATV-ul în albia pârâului Căprioara, la Vatra Dornei

La 31 decembrie 2020, ora 10.36, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin intermediul 112 despre faptul că o persoană a căzut cu ATV-ul în zona străzii Căprioarei, pe un drum forestier.

În jurul orelor 10.00, o tânără de 28 de ani, din municipiul Iași, a închiriat un ATV de la Dorna Off Road SRL. Aceasta, însoțită de alte două ATV-uri, s-a deplasat înspre zona împădurită de pe strada Căprioarei, pentru a parcurge un traseu amenajat ca drum forestier și neclasificat ca drum public, în scop de recreere.

Aceasta, în calitate de conducător al ATV-ului, l-a scăpat de sub control și s-a răsturnat în albia pârâului Căprioarei, la o diferență de nivel de aproximativ 1,5 metri.

Persoana vătămată s-a deplasat la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului municipal Vatra Dornei, unde i s-a stabilit diagnosticul: „traumatism coloană cervical, torace posterior, umăr drept și genunchi stâng; declarative cădere accidental cu ATV -ul, nu rămâne internată”.

Din investigațiile efectuate, s-a stabilit faptul că locul producerii accidentului este situat pe un drum forestier, care nu este clasificat ca drum public.

În cauză s-a întocmit dosarul penal, în care se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche