VIDEO Dosar penal pentru „amenințare” și „împiedicarea sau îngreunarea circulației publice” în cazul indivizilor care l-au blocat în trafic pe Daniel Bodnar la Poiana Micului

Polițiștii suceveni au deschis un dosar penal pentru „amenințare” și pentru „împiedicarea sau îngreunarea circulației publice” după ce miercuri seară Daniel Bodnar și colegii lui au fost blocați în trafic de un grup numeros de indivizi. 

Incidentul s-a produs miercuri, 13 ianuarie 2021, în jurul orei 19.30, pe drumul județean dintre Poiana Micului și Mănăstirea Humorului. 

Daniel Bodnar, Dănuț Ghinghiloschi și alți activiști încercau să verifice o informație cu privire la un posibil transport ilegal de bușteni. La întoarcere dinspre Poiana Micului spre Mănăstirea Humorului, în jurul orei 19.30, activiștii au fost șicanați în trafic de un autoturism de teren, iar apoi drumul a fost blocat de mai multe mașini. Indivizii au lovit cu pumnii în mașina lui Daniel Bodnar, l-au amenințat, l-au înjurat și i-au arătat semne obscene. 

După ce activiștii au sunat la 112, în zonă au ajuns echipaje de jandarmerie și poliție care i-au preluat și i-au însoțit la sediul Poliției orașului Gura Humorului. 

Daniel Bodnar a depus plângere privind săvârșirea infracțiunii de„amenințare”. 

Totodată, polițiștii s-au autosesizat din oficiu și cu posibila săvârșire a infracțiunii de ,,împiedicare sau îngreunare a circulației publice”, dosarul urmând să fie soluționată de către Postul de Poliție Mănăstirea Humorului.

1 Comentarii

  1. E foarte frumos ce face domnul activist de mediu insa observ ca in continuare se taie la greu lemn si nu prea se vede salvarea padurilor taiate si apoi confiscate. Domnul Daniel ma intreb ce face in restul zilelor doar asa umbla dupa tiruri sau are de gand sa faca o actiune serioasa si in paduri acolo unde se taie?

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche