Bărbat plecat de acasă de două zile, găsit mort într-o anexă din Poiana Stampei

Vineri, 12 februarie 2021, la ora 18.00, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată telefonic despre faptul că Gheorghe Ț. a fost identificat decedat într-o anexă..

Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, locuia cu o mătușă într-o locuință din satul Pilugani, comuna Poiana Stampei. Miercuri,10 februarie 2021, bărbatul a plecat de la domiciliu spunând că merge la altă rudă pe raza aceleiași localități.

Văzând că nu s-a mai întors, vineri, mătușa acestuia l-a solicitat pe un localnic să o ajute să-l caute pe raza localității prin locurile unde bărbatul stătea peste noapte când se afla sub influența băuturilor alcoolice. În jurul orei 18.00, bărbatul a fost găsit decedat pe o saltea într-o anexă dezafectată din curtea locuinței unei familii din satul Poiana Stampei.

La examinarea criminalistică fizică exterioară, persoana decedată nu prezenta urme de violență. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Vatra-Dornei, în vederea efectuării autopsiei medico-legale. S-a întocmit dosar număr sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche