Un tânăr șofer de BMW, beat la volan, a tamponat trei mașini din parcarea magazinului Profi din zona Doi Voievozi Rădăuți

Vineri, 12 februarie 2021, în jurul orelor 18:40, Alexandru S., de 24 de ani, din Rădăuți, conducea autoturismul BMW pe strada Mihai Viteazul din Rădăuți, având direcția de deplasare dinspre strada Bogdan Vodă către supermarketul Profi.

Ajungând în dreptul supermarketului Profi, a efectuat viraj la stânga pentru a intra în parcare, dar din cauza neadaptării vitezei la sectorul de drum pe care circula și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a acroșat trei autoturisme parcate.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale la toate cele patru autoturisme.

Întrucât emana halenă alcoolică, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior a fost condus la Spitalul Mun. Rădăuți pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.