IȘJ Suceava: Trei elevi din Suceava și Vicovu de Sus și patru angajați din Șcheia, Milișăuți și Drăgoiești au fost testați pozitiv cu Covid-19. Două clase din Suceava și Baia au trecut la cursuri online

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bucovina al județului Suceava a anunțat că trei elevi și patru angajați din Învățământ au fost testați pozitiv cu noul coronavirus în ziua precedentă.

Au primit rezultate pozitive la testul Covid-19 un elev de la învățământul primar de la Școala Gimnazială Nr. 8 Suceava și doi elevi din învățământul liceal, unul de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava și unul de la Liceul Tehnologic „Ion Nistor” Vicovu de Sus.

Au mai primit rezultate pozitive două persoane din categoria personal didactic auxiliar la Școala Gimnazială „Dimitrie Păcurariu” Șcheia și Școala Gimnazială Milișăuți, dar și două persoane din categoria personal nedidactic la Școala Gimnazială Drăgoiești.

A fost suspendată activitatea cu prezență fizică două clase de învățământ primar, una la Școala Gimnazială Nr. 8 Suceava și una la Școala Gimnazială Nr. 2 Baia.
Mai nouă Mai veche