O tânără de 19 ani aflată la volanul unui BMW a provocat un accident în lanț, la Fălticeni

Duminică, 7 februarie 2021, la ora 18:00, Georgiana Mădălina H., de 19 ani, din comuna Râșca, în timp ce conducea un autoturism BMW pe strada Sucevei din Fălticeni, dinspre centru spre Suceava, în zona intrării în Colegiul Național „Nicu Gane”, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autoturismul Logan, condus de Eduard F., de 52 de ani, din Fălticeni, care circula în fața sa, intrând în coliziune față în spate cu acesta. Din impact, autoturismul Logan s-a deplasat spre înainte și a intrat în coliziune cu autoturismul Nissan care se afla în fața sa, la volan fiind Grigore G., de 45 de ani, din Rădășeni, autoturismul fiind oprit înainte de trecerea pentru pietoni în vederea acordării de prioritate pietonilor aflați în traversarea străzii.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului Logan, care a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Municipal Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul „contuzie cervicală”. A fost transferat la Spitalul Sfântul Ioan cel Nou Suceava pentru investigații de specialitate.

Toți cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0,00 și li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Fălticeni.

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face conducătoarea autoturismului BMW care nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de autoturismul care circula în fața sa.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

1 Comentarii

Mai nouă Mai veche