Petrecere de Ziua Îndrăgostiților încheiată cu bătaie în fața unui local din Burdujeni

Luni, la ora 02.52, lucrătorii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că două persoane se lovesc în fața Pub Terminus.

La fața locului s-au deplasat două patrule auto din cadrul Secției de Poliție Burdujeni unde au fost identificate patru persoane.

Din discuțiile purtate cu persoanele în cauză a reieșit faptul că au consumat băuturi alcoolice, iar la plecare, în fața localului, a avut loc un schimb de replici între numitul Sebastian Paul P., de 23 de ani, localnic, cu celelalte trei persoane, ulterior Andrei S., de 18 ani, tot din localitate, fiind lovit de către tânărul de 23 de ani în zona membrelor inferioare cu picioarele.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul Secției de Poliție Burdujeni unde au declarat faptul că nu doresc să depună plângere scrisă cu privire la aspectele sesizate.

S-a întocmit proces verbal de constatare cu privire la săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violenţe”.

De asemenea, persoanele implicate au fost sancționate contravențional conform Legii 55/2020, întrucât nu aveau asupra lor declarație pe propria răspundere, completată în prealabil cu privire la motivul și locul deplasării.
Mai nouă Mai veche