Proprietarul unui magazin din Câmpulung Moldovenesc i-a vândut țigări de contrabandă unui polițist îmbrăcat în haine civile

Sâmbătă, 6 februarie 2021, la ora 18.20, poliţişti din cadrul Poliţiei Câmpulung Moldovenesc au efectuat un control la un magazin de pe strada Calea Transilvaniei din Câmpulung Moldovenesc. În incinta magazinului a fost identificat Ioan R., de 63 ani, localnic.

Acesta, la solicitarea unuia dintre lucrătorii de poliţie îmbrăcat în civil, a adus din locuinţa sa care se află în aceiaşi clădire cu magazinul un cartuş de ţigări de provenienţă extra-comunitară marca Compliment Blue, fără timbru de provenienţă, care era sigilat şi conţinea 10 pachete de ţigări (200 ţigarete).

Cu ocazia verificării interiorului magazinului au mai fost descoperite alte pachete de ţigări de provenienţă extra-comunitară marca Marlboro care erau desigilate.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de „contrabandă”.

De asemenea s-a dispus confiscarea pachetelor de ţigări mai sus menţionate, acestea urmând a fi predate la Camera de Corpuri Delicte din cadrul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc.
Mai nouă Mai veche