Televizor furat dintr-o casă nelocuită din Bilca. Hoții au intrat pe un geam pe care l-au forțat cu o rangă

Sâmbătă, 6 februarie 2021, la ora 15:25, Secția de Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că a avut loc un furt din locuință pe raza comunei Bilca.

Apelantul a fost identificat în curtea imobilului și a declarat verbal faptul că are în grijă imobilul în cauză, care aparține surorii sale de 37 de ani, care este plecată în străinătate din cursul lunii noiembrie 2020.

Sâmbătă, bărbatul s-a deplasat la locuința surorii sale, loc unde a observat că un geam al locuinței prezenta urme de forțare fiind deschis, motiv pentru care a solicitat surorii sale să anunțe organele de poliție.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului împreună cu un tehnician criminalist din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți s-a constatat faptul că un geam al imobilului ce face accesul în holul imobilului, la o înălțime de aproximativ 1,2 m de sol, este deschis, ca urmare a forțării acestuia cu un obiect dur în partea inferioară dreapta. De asemenea în urma pătrunderii în imobil s-a constatat că ușa care face accesul în baie este deschisă, iar din interior lipsește un televizor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,furt calificat”.
Mai nouă Mai veche