Sacoșă cu haine furată de pe dulapul pentru bagaje din magazinul Profi Bucovina

Luni, 1 februarie 2021, la ora 19:10, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de către o tânără de 29 de ani, din Frătăuții Vechi, despre faptul că în jurul orei 18.04 persoane necunoscute i-au sustras o sacoșă din magazinul Profi de pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Suceava.

Tânăra a povestit că s-a deplasat la magazinul Profi situat la parterul Complexului comercial Bucovina pentru a face cumpărături. La intrare în magazin avea o sacoșă de culoare albă cu inscripția Profi în care avea patru perechi de blugi de damă, două negre și două albastru închis, o pereche de șosete negre, o pereche de mănuși de material de culoare neagră și o pamblică de culoare gri cu mărgeluțe.

A lăsat sacoșa în partea stângă a magazinului, pe dulapul special amenajat pentru bagaje, după care a intrat în magazin și a cumpărat câteva produse. După ce a achitat produsele la casa de marcat a constat că sacoșa pe care o lăsase pe dulap a fost sustrasă.

Valoare prejudiciului a fost estimată la suma de 200 lei, sumă cu care persoana vătămată se constituie parte civilă în procesul penal.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru comiterea infracţiunii de furt.
Mai nouă Mai veche