Un bărbat din Verești și-a pus capăt zilelor, fiind găsit de un prieten care s-a alarmat pentru că nu l-a văzut deloc în timpul zilei

Luni, 8 februarie 2021, la ora 20:23, un bărbat din comuna Verești a sesizat autoritățile cu privire la faptul că l-a găsit spânzurat în casă, decedat, pe Gheorghe Ș., de 52 de ani, localnic.

Din primele verificări a rezultat faptul că la ora 20:20, bărbatul s-a deplasat la prietenul său pentru a vedea dacă este bine, întrucât nu l-a mai văzut în cursul zilei. Ajuns la locuința acestuia, a deschis ușa și la găsit în camera din stânga cum se face accesul în locuință, unde era spânzurat de o grindă, cu o sârmă. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care la ora 21.02 a constatat decesul celui în cauză.

La examinarea sumară a cadavrului nu au fost găsite urme vizibile de violență, cu excepția șanțului de compresiune din jurul gâtului.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Suceava, în vederea efectuării autopsiei medico-legale şi stabilirii cauzei decesului.

A fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche