Un bărbat a murit în mașina unui vecin, la Probota

Luni, 8 februarie 2021, la ora 11.27, Poliția orașului Dolhasca a fost sesizată de un echipaj SMURD cu privire la faptul că a constatat decesul lui Ioan P., de 64 de ani, în localitatea Probota, oraşul Dolhasca, pe DJ 208 S, în interiorul unui autoturism.

Bărbatul a fost găsit decedat în interiorul autoturismului aparţinând lui Constantin Z.. Acesta a declarat faptul că în jurul orelor 11.20, în timp ce se deplasa pe DJ 208 S, pe raza localității Probota, către domiciliu, în zona centrală a satului l-a observat pe vecinul său care se deplasa pe jos către casă.

Întrucât se cunoşteau, acesta a oprit autoturismul, iar bărbatul s-a urcat pe bancheta din spate. La scurt timp, acestuia i s-a făcut rău, motiv pentru care conducătorul auto l-a întrebat dacă doreşte să solicite o ambulanţă. În timp ce efectua apelul 112, bărbatul a decedat.

Cel în cauză era cunoscut cu boli și nu era înregistrat la medic de familie. Nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte prevăzută de legea penală. S-a întocmit dosar penal sub aspectul infracţiunii de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche