USR a selectat trei candidați pentru funcția de prefect al județului Suceava: Lorena Buburuzan, Iulian Cimpoeșu, Teodor Matei

USR Suceava a selectat trei candidați pentru funcția de prefect al județului Suceava, persoana desemnată să ocupe funcția urmând să fie desemnată de Biroul Național al partidului după data de 17 ianuarie și va fi instalată începând cu 8 martie.

Într-un comunicat de presă, USR Suceava a anunțat că pentru funcția de prefect al județului Suceava au fost înregistrate nouă candidaturi. 

„Prima etapă a procesului de selecție a candidaților USR Suceava pentru această funcție s-a încheiat aseară, la ora 19.00, după numărarea voturilor în cadrul Biroului Electoral, prin desemnarea listei de 3 candidați, din cele 9 candidaturi depuse, care va fi trimisă Biroului Național USR. În urma procesului de vot desfășurat în cadrul comisiei electorale USR, au fost aleși, în ordine alfabetică, următorii candidați pentru funcția de prefect: Lorena Buburuzan, Iulian Cimpoeșu, Teodor Matei.
Decizia finală de numire în funcția de Prefect al Județului Suceava o va lua Biroul Național USR, după analizarea celor 3 propuneri locale, după data de 17 februarie. Noii prefecți vor fi instalți în funcții începând cu data de 8 martie.
Avem convingerea că oricare dintre cei trei nominalizați pot reprezenta, cu determinare, competență și integritate, interesul tuturor cetățenilor județului Suceava”, a transmis USR Suceava. 
Mai nouă Mai veche