Alexandru Duțuc renunță la funcția de șef al Serviciului de Permise Auto Suceava după ce nu a găsit soluții pentru examene

Șeful Serviciului de Permise Auto și Înmatriculări Suceava, Alexandru Duțuc, a anunțat Prefectura Suceava, miercuri dimineață, că renunță al funcție după ce nu a reușit să găsească soluții pentru a rezolva problema examenelor pentru obținerea permisului de conducere.

Demersul vine în contextul în care nu a reușit să găsească soluții pentru susținerea examenului pentru permisul de conducere. 

De altfel, susținerea probei practice pentru categoriile C, D și E a fost suspendată temporar. Anunțul a fost făcut de Alexandru Duțuc, marți seară, pe un grup de WhatsApp folosit pentru a păstra legătura cu școlile de șoferi și instructorii auto din județul Suceava.

„Bună seara! Din păcate mâine nu se susțin examenele pentru categoriile C, D, E. Candidații vor fi reprogramați pentru o dată ulterioară care vă va fi comunicată din timp pe acest grup. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create”, a scris Alexandru Duțuc, marți seară, pe grupul de WhatsApp.

Aproape o mie de programări au fost devansate după ce șeful Serviciului de Permise Auto și Înmatriculări a suplimentat capacitatea de examinare delegând la proba practică și polițiștii care sunt anchetați de DNA pentru presupuse fapte de corupție. Planul i-a fost dat peste cap de procurorii DNA Suceava care au decis să interzică polițiștilor inculpați să desfășoare activitatea de polițiști examinatori.

1 Comentarii

Mai nouă Mai veche