Haosul continuă la Serviciul de Permise Auto: examene suspendate pentru categoriile C, D și E

Haosul continuă la Serviciul pentru Permise Auto și Înmatriculări Suceava după ce patru polițiști examinatori anchetați de DNA au primit interdicție de a participa la proba practică pentru obținerea permisului de conducere.

Susținerea probei practice pentru categoriile C, D și E a fost suspendată temporar. Anunțul a fost făcut de șeful Serviciului de Permise Auto și Înmatriculări Suceava, Alexandru Duțuc, marți seară, pe un grup de WhatsApp folosit pentru a păstra legătura cu școlile de șoferi și instructorii auto din județul Suceava.

„Bună seara! Din păcate mâine nu se susțin examenele pentru categoriile C, D, E. Candidații vor fi reprogramați pentru o dată ulterioară care vă va fi comunicată din timp pe acest grup. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create”, a scris Alexandru Duțuc pe grupul de WhatsApp.

Aproape o mie de programări au fost devansate după ce șeful Serviciului de Permise Auto și Înmatriculări a suplimentat capacitatea de examinare delegând la proba practică și polițiștii care sunt anchetați de DNA pentru presupuse fapte de corupție. Planul i-a fost dat peste cap de procurorii DNA Suceava care au decis să interzică polițiștilor inculpați să desfășoare activitatea de polițiști examinatori. 

Niciun comentariu

Un produs Blogger.