Beat și fără permis la volanul unui BMW pe strada Armatei din Fălticeni

Sâmbătă, 20 martie, la ora 16.50, un echipaj din cadrul Compartimentului Siguranţă Publică şi Patrulare în timp ce efectua serviciul de patrulare pe raza municipiului Fălticeni a oprit pentru control autoturismul marca BMW 320 care se deplasa pe strada Armatei spre strada Cloșca din municipiul Fălticeni.

Cu ocazia controlului efectuat s-a constatat că la volanul autoturismului se afla Gheorghe H. de 30 de ani, domiciliat în Fălticeni, iar la controlul efectuat de polițiști conducătorul auto emana halenă alcoolică și a precizat că nu posedă permis de conducere.

A fost testat cu aparatul alcooltest rezultând valoarea de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat după care a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea recoltării mostrelor de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

La Spitalul Municipal Fălticeni bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unu vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau altor substanțe”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără permis de conducere” și „refuz de recoltare a probei biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.