Cetatea de Scaun a Sucevei provoacă adolescenții la vizite memorabile! „Să descoperim istoria împreună! Te provoc să citim!”, un nou proiect de educație muzeală debutează în prima lună a primăverii

Muzeul Național al Bucovini dă startul unui nou proiect educațional organizat de Serviciul Cetatea de Scaun. Proiectul de educație muzeală Să descoperim istoria împreună! Te provoc să citim! se adresează adolescenților, scopul fiind acela de a completa atractivitatea vizitei la Cetatea de Scaun a Sucevei, creând o experiență interactivă, relaxantă dar și educativă. Tinerii care vizitează Cetatea de Scaun a Sucevei, singuri sau împreună cu familia sau prietenii, își doresc, în general, să se recreeze, învățarea nefiind scopul principal al vizitei.

Prin activitățile surpriză din cadrul proiectului, Muzeul își propune să faciliteze, într-un mod relaxant, atractiv și incitant, contactul dintre tinerii vizitatori și istoria acestui monument, provocând publicul tânăr la o experiență inedită.

Așadar, proiectul se adresează tinerilor care doresc să își petreacă timpul liber la Cetatea de Scaun a Sucevei, dornici de provocări inedite, care sunt invitați la Casa Custodelui, de unde își pot procura pliantul proiectului, pliant care conține un set de întrebări, la care vor găsi răspuns pe măsură ce vizitează încăperile Cetății. Truda acestora nu va rămâne nerăsplătită, astfel că vizita acestora nu va fi doar o experiență plăcută, ci și una memorabilă.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0784 275644 sau la Casa Custodelui de la Cetatea de Scaun a Sucevei.
Mai nouă Mai veche