Tânăr cu permisul reținut depistat beat la volanul unei mașini, noaptea, în Șcheia

Marți, 2 martie 2021, la ora 23.45, lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 9 Șcheia au fost sesizați de către lucrătorii din cadrul grupei SAS – IPJ Suceava, care se aflau în serviciul de patrulare pe raza comunei Șcheia, despre faptul că un autoturism Opel Astra circulă haotic pe drumul public DN17 - strada Humorului, de pe raza comunei Șcheia, și este posibil ca șoferul să fie sub influența băuturilor alcoolice, acesta staționând în parcarea stației de carburanți Bucovina Oil.

În parcarea Stației peco Bucovina Oil, lângă autoturismul marca Opel, au fost identificați numiții Cătălin C. și Iulian B., ambii din localitatea Șcheia. Cei doi au declarat că autoturismul a fost condus de Cătălin C., de 25 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, tânrul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În continuare cel în cauză a fost condus la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, fiind interogată baza de date, s-a constatat că tânărul are permisul de conducere reținut.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ,,conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche