Femeie lovită cu oglinda mașinii de un șofer care a fugit de la locul accidentului, la Pătrăuți

Marți, 16 martie, la ora 08.00, Laurențiu D., de 38 de ani, din Pătrăuți, a condus un autoturism Volkswagen Sharan pe un drum comunal neclasificat din localitate, iar la un moment dat a acroșat-o cu oglinda dreapta pe o femeie de 39 de ani, din aceeași localitate, care se deplasa pe partea carosabilă în calitate de pieton.

După accident, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior.

În urma accidentului, femeia a suferit leziuni traumatice, fiind preluată de un echipaj medical de urgență și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou“ Suceava, unde în urma evaluării medicale a fost diagnosticată cu „contuzie membru superior stâng”.

Conducătorul auto și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, șoferului i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.
Mai nouă Mai veche