IȘJ Suceava: Cinci elevi și doi profesori diagnosticați cu Covid-19 în weekend. Patru clase supendate

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a anunțat că cinci elevi și doi profesori au fost diagnosticați cu Covid-19 în acest weekend, iar cursurile cu prezentă fizică au fost suspendate în patru clase din județ.

Au fost diagnosticați cu Covid-19 un elev de la învățământul primar la Școala Gimnazială Nr. 8 Suceava, un elev de la învățământul gimnazial la Școala Gimnazială „Constantin Morariu” Pătrăuți și trei elevi de la învățământul liceal, dintre care doi la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava și unul la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava.

Rezultate pozitive la testul pentru noul coronavirus au primit un profesor pentru învățământ primar la Școala Gimnazială „Constantin Tomescu” Pleșești și un profesor de la învățământul gimnazial și liceal de la Liceul Tehnologic „Nicolai Nanu” Broșteni.

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a dispus suspendarea cursurilor cu prezență fizică la două clase de la învățământul primar de la Școala Gimnazială „Constantin Tomescu” Pleșești și Școala Gimnazială Nr. 8 Suceava, o clasă de la învățământul gimnazial la Școala Gimnazială „Constantin Morariu” Pătrăuți și o clasă de la învățământul liceal de la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava.
Mai nouă Mai veche