IȘJ Suceava a suspendat cursurile pentru patru grupe de grădiniță din Fălticeni și o clasă din Comănești. Șapte angajați din învățământ au fost diagnosticați cu Covid-19

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a anunțat că în ultimele 24 de ore șapte angajați din învățământ au fost diagnosticați cu Covid-19, iar cursurile cu prezenț fizică au fost suspendate pentru patru grupe de grădiniță din Fălticeni și o clasă din Comănești.

În ultimele 24 de ore nu a fost diagnosticat cu Covid-19 niciun elev din județul Suceava.

Cei șapte angajați din învățământ care au fost diagnosticați cu Covid-19 sunt trei profesori de la învățământul gimnazial de la Școala Gimnazială Verești, Școala Gimnazială nr. 4 Vatra Dornei, Școala Gimnazială „Vornicu Simion Tăutu” Comănești, doi angajați personal didactic auxiliar la Colegiul Silvic „Bucovina” Câmpulung Moldovenesc și Grădinița cu Program Prelungit „Pinocchio” Fălticeni și doi angajați personal nedidactic de la Grădinița cu Program Prelungit „Licurici” Fălticeni.

Cursurile cu prezență fizică au fost suspendate pentru o clasă de la învățământul gimnazial la Școala Gimnazială „Vornicu Simion Tăutu” Comănești și patru grupe de grădiniță de la Grădinița cu Program Prelungit „Licurici” Fălticeni.
Mai nouă Mai veche