IȘJ Suceava: Un elev și trei angajați din învățământ diagnosticați cu Covid-19. Cursuri suspendate în cinci clase din județ

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a anunțat că un elev și trei angajați din învățământ au fost diagnosticați cu Covid-19 în ziua precedentă, iar cursurile cu prezență fizică au fost suspendate în cinci clase din județ.

A fost diagnosticat cu Covid-19 un elev de la învățământul primar la Liceul cu Program Sportiv din municipiul Suceava.

Totodată, au primit rezultate pozitive la testul Covid un profesor de la învățământul primar la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, un profesor de la învățământul gimnazial și liceal la Liceul Tehnologic „Nicolai Nanu” Broșteni și un angajat personal nedidactic la Grădinița cu Program Normal „Licuricii” Vatra Dornei, structură a Grădiniței cu Program Normal „Căsuța Poveștilor” Vatra Dornei.

IȘJ Suceava a dispus suspendarea cursurilor cu prezență fizică pentru două clase de la învățământul primar la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava și la Liceul cu Program Sportiv Suceava și pentru trei grupe de grădiniță la Grădinița cu Program Normal „Licuricii” Vatra Dornei, structură a Grădiniței cu Program Normal „Căsuța Poveștilor” Vatra Dornei.
Mai nouă Mai veche