Mască desenată pe fața unui profesor într-o fotografie trimisă presei de IPJ Suceava pentru promovarea activităților de prevenire a delincvenței juvenile

O mască a fost desenată pe fața unui cadru didactic dintr-o fotografie transmisă presei de IPJ Suceava pentru a ilustra un comunicat privind activități de prevenire a delincvenței juvenile. Fotografia este realizată într-o sală de clasă, iar celelalte persoane aflate în încăpere poartă mască de protecție.

IPJ Suceava a transmis presei, vineri, un comunicat de presă în care anunță că peste o mie de elevi au beneficiat de activități de prevenire a delincvenței juvenile în cadrul unei acțiuni realizată de Biroul Siguranță Școlară din cadrul instituției. Activitățile au avut loc în licee și colegii din mediul rural și urban al județului Suceava.

Pe lângă reducerea fenomenului violenței în școli, printre obiectivele enunțate în comunicatul de presă privind activitățile desfășurate de polițiști se numără și „monitorizarea și promovarea modului de respectare a a legislației în contextul pandemiei generate de virusul SARS-CoV-2”.

Comunicatului de presă i-au fost atașate patru fotografii ilustrative. Într-una dintre fotografii, realizată într-o sală de clasă, apar mai mulți elevi și o polițistă care poartă mască de protecție. În fotografie apare un cadru didactic, pe față căruia a fost desenată ulterior o pată neagră care pare să semene cu o mască de protecție. 

Niciun comentariu

Un produs Blogger.