Panică la Fundu Moldovei provocată de un șofer beat la volan care circula haotic pe drum. Un martor a sunat la 112, iar bărbatul din Câmpulung Moldovenesc a fost oprit de polițiștii și este cercetat penal

Marți, 16 martie, în jurul orelor 13:49, echipajul de poliție de pe raza Secției de Poliție Rurală Pojorâta a fost sesizat prin 112 despre faptul că pe raza comunei Fundu Moldovei, având direcția de deplasare spre Pojorâta, un autoturism marca Hyundai Santa Fe circulă haotic, existând suspiciuni că ar fi condus de o persoană sub influența alcoolului.

După doar câteva minute, pe DJ 175, în Fundu Moldovei, a fost oprit pentru control autoturismul marca Hyundai Santa Fe condus de Călin F., de 57 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, care avea o îmbibație alcoolică de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere valoarea indicată de către aparatul etilotest, conducătorul auto a fost condus la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.
Mai nouă Mai veche