Transport ilegal de lemn de foc depistat la Vicovu de Sus. Polițiștii au confiscat 5,2 metri cubi de lemn și i-au aplicat șoferului o amendă de 1.000 de lei

Marți, 2 martie 2021, în jurul orei 18:30, lucrătorii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Horea, pe raza orașului Vicovu de Sus, au efectuat semnalul regulamentar de oprire pentru o autoutilitară Iveco Daily.

La volan se afla Paul Ț., de 31 de ani, din satul Gura Putnei, comuna Putna, iar în mașină a fost identificat material lemnos.

Fiindu-i solicitat să înmâneze documente personale, ale autoutilitarei şi cele privitoare la încărcătură, bărbatul a declarat verbal faptul că nu deţine niciun fel de aviz aferent materialului lemnos.

Conducătorul auto a fost condus la Ocolul Silvic Putna, la faţa locului fiind chemate organele silvice care au inventariat materialul lemnos, stabilind că este vorba despre cantitatea de 5,2 m3 lemn foc rășinoase molid.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată şi dată în custodie personalului silvic din cadrul Ocolului Putna.

Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1000 de lei.
Mai nouă Mai veche