Accident cu trei mașini provocat de un șofer beat la volan, pe strada Argestru din Vatra Dornei

Sâmbătă, 10 aprilie 2021, la ora 20.09, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată telefonic prin 112 despre faptul că pe strada Argestru din Vatra Dornei a avut loc un accident rutier, soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto este sub influenta băuturilor alcoolice.

Polițiștii au cconstatat că Sergiu M., de 25 de ani, din comuna Iacobeni, a condus autoturismul marca Dacia din direcţia Câmpulung Moldovenesc spre Vatra Dornei, iar când a ajuns într-o curbă la stânga, din cauza vitezei excesive a derapat și a lovit bordura de pe partea dreaptă a drumului, după care a pătruns pe sensul opus de mers unde a acroșat partea stânga spate a unei o remorci ce era tractată de auto marca Mercedes Benz condus regulamentar de Tudor M., din Iași.

După impactul cu remorca, autoturismul Dacia a acroșat un alt autoturism marca BMW condus regulamentar din sens opus de Cristian V. din comuna Dorna Arini.

Nu au fost victime în urma accidentului rutier.

Conducătorii autoturismelor care circulau regulamentar au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Conducătorul autoturismului Dacia prezenta halenă alcoolică dar a refuzat testarea cu aparatul etilotest la solicitarea lucrătorilor de poliție și a fost condus la Spitalul Vatra Dornei unde a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, după ce a fost examinat de personalul medical.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de „Refuzul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”.
Mai nouă Mai veche