Copilul de patru ani rănit grav într-un accident rutier la Nordic a murit de ziua lui la spital

Un copil de patru ani a murit după ce a fost grav rănit într-un accident rutier produs pe bulevardul George Enescu, între Nordic și Catedrală. Accidentul s-a produs în urmă cu două săptămâni și cu toate eforturile medicilor viața copilului nu a putut fi salvată. 

Pe 9 aprilie, în jurul orei 19.30, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava, între Catedrală și Nordic, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări ale polițiștilor a rezultat că Vasile Sofrone, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Suceava, aflat la volanul unui VW Golf, cu care se deplasa pe direcția dinspre Catedrală către Nordic, a efectuat la un moment dat manevra de întoarcere neregulamentară a mașinii, fără a se asigura corespunzător, moment în care a intrat în coliziune lateral-frontal cu un Seat Ibiza care era condus pe aceeași direcție de mers de către Daniel Cuciurean, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Suceava.

În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a minorului David Cuciurean, în vârstă de 4 ani, pasager pe locul din dreapta față în autoturismul Seat.

Copilul a fost internat cu politraumatism prin accident rutier, ruptură splenică, hematom hepatic și traumatism cranio-cerebral.
Mai nouă Mai veche