Șase persoane rănite după ce o mașină s-a izbit într-un stâlp din beton, pe drumul Stamate - Hancea

Luni, 26 aprilie 2021, la ora 16.50, în timp ce se deplasa cu autoturismul Volkswagen Sharan pe DJ290, împreună cu alte cinci persoane, având direcția de mers despre Stamate spre Hancea, Petronela O. în vârstă de 20 ani nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar într-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător, a pierdut controlul autoturismului, a intrat pe sensul opus de mers, după care a părăsit partea carosabilă, lovind cu partea din față un stâlp de beton ce nu era conectat la vreo rețea electrică sau de comunicație, dărâmându-l.

Ca urmare a impactului, conducătoarea și cei cinci pasageri au fost transportați la spital unde au fost diagnosticați cu răni ușoare: Petronela O. - „contuzie genunchi și gleznă dreapta prin accident rutier”, Sorina P., de 16 ani – „TCC, contuzie mână dreaptă”, Elisa B., de 15 ani – „contuzie pumn stâng, escoriații membru inferior stâng”, Paula B., de 14 ani – „contuzie bazin”, Sorin P., de 17 ani– „contuzie braț stâng” și Martin P., de 19 ani – „TCC, contuzie gleznă și șold bilateral”.

Conducătoarea a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar ulterior i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche