Dosar penal pentru un tânăr din Vicovu de Sus prins de radar cu 70 km/h în Fălticeni. A prezentat polițiștilor un permis eliberat de autorități străine, dar care nu este permis de conducere internațional

Luni, 26 aprilie, la ora 19.17, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni a oprit autoturismul marca BMW care circula cu viteza de 74 km/h într-o zonă unde limita este de 50 km/h.

I s-au solicitat conducătorului auto documentele personale și ale autoturismului, iar acesta a prezentat actul de identitate, documentele autoturismului și un permis de conducere eliberat de autorități din străinătate.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că Adrian B., de 23 de ani, din Vicovu de Sus nu deține permis de conducere internațional și nu are dreptul să conducă autovehicule pe drumurile publice din România.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are dreptul de a conduce în România”.
Mai nouă Mai veche