„Van Damme” de Fălticeni a fost reținut în arest pentru o tentativă de furt

Polițiștii fălticeneni au reușit să identifice autorii tentativei de furt calificat comisă în dauna unui tânăr de 20 de ani. Suspecții sunt Andrei Lucian B., zis „Van Damme” de 23 de ani, și Alexandru Florin L., de 27 de ani, ambii din municipiul Fălticeni.

Luni, 26 aprilie, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a confirmat ordonanța organelor de cercetare penală din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni prin care au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de cei doi suspecți pentru comiterea tentativei la infracțiunea de „furt calificat”.

Prin ordonanţa din data de 26 aprilie, organele de cercetare penală din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni au dispus reţinerea suspectului Andrei Lucian B., zis „Van Damme”, pe o durată de 24 de ore, cel în cauză fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Marți, suspectul urmează să fie prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni cu propunerea de luare a măsurii controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii BIC sub aspectul comiterii „tentativei la infracțiunea de furt calificat”.
Mai nouă Mai veche