Noul șef al Serviciului de Permise Suceava a fost ridicat pentru audieri, miercuri dimineață, într-un dosar al procurorilor DNA Cluj

Noul șef al Servicului de Permise Auto și Înmatriculări Suceava, inspectorul principal de poliție Viorel Andrei Donciu, detașat la Suceava de doar două săptămâni, a fost ridicat, miercuri dimineață, de procurorii DNA, pentru a fi audiat într-un dosar penal.

Ofițerul a fost ridicat de procurorii structurii teritoriale Cluj a Direcției Naționale Anticorupție din camera de hotel de la Conacul Domnesc. Autoturismul ofițerului, un Audi A8 nou în valoare de aproape o sută de mii de euro, a rămas în parcarea unității de cazare. 

Din primele informații se pare că audierea vizează perioada în care inspectorul principal de poliție Viorel Andrei Donciu a activat în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș.

Viorel Andrei Donciu a ajuns la Suceava în data de 22 martie, după ce Serviciul de Permise și Înmatriculări a fost zguduit de perchezițiile procurorilor DNA Suceava, iar șeful interimar, subcomisarul Alexandru Duțuc, a demisionat după doar câteva săptămâni de la numire. 

Până la ora transmiterii acestei știri procurorii DNA nu au anunțat ce calitate are în dosar inspectorul principal de poliție Viorel Andrei Donciu.

Viorel Andrei Donciu a condus Serviciul de Permise Auto și Înmatriculări Maramureș începând din ianuare 2020 până la momentul în care a fost detașat la Suceava.

Mai nouă Mai veche