O femeie a murit după ce s-a înecat cu mâncare, în Duminica Floriilor, la Berești

Duminică, 25 aprlie, la ora 14.58, Secţia de Poliţie Rurală Adâncata au fost sesizată prin 112 de despre decesul unei femei în vârstă de 57 de ani.

Iulia F. locuia împreună cu părinții și fratele său, pe raza satului Berești, comuna Hănțești, iar duminică se aflau în bucătăria imobilului, unde serveau prânzul. La un moment dat, femeia s-a înecat cu alimente, moment în care a ieșit din bucătărie, în curtea locuinței, unde s-a împiedicat, a căzut și a rămas inconștientă până la sosirea echipajului SMURD.

Ajunse la fața locului, cadrele medicale au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, fără însă ca femeia să prezinte semne vitale, după 30 minute aceștia constatând decesul. Cauza decesului, conform diagnosticului preliminar a cadrelor medicale, a fost „asfixie prin obstrucția căilor aeriene cu bol alimentar”.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Nu există suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte penale, la examinarea sumară a cadavrului constatându-se faptul că acesta nu prezintă leziuni.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche