O tânără de 20 de ani a murit singură în casă, la Moldovița

Duminică, 25 aprilie, la ora 13.01, Secția de Poliție Rurală Vama au fost sesizată prin 112 de către un tânăr din Moldovița cu privire la faptul că și-a găsit partenera de viață inconștientă în casă, bărbatul cerând și intervenția cadrelor medicale la fața locului.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul s-a întors la locuința sa de pe raza satului Rașca, însă nu a intrat imediat în imobil, desfășurând anumite activități în gospodărie. După un timp susnumitul a intrat în locuință, a strigat-o pe concubina sa și a început să o caute prin imobil, identificând-o pe Maria L., de 20 de ani, într-o cameră vecină, căzută, în stare de inconștiență.

Tânărul a încercat singur și ulterior împreună cu o cunoștință, sub îndrumarea telefonică a reprezentantului Ambulanței Câmpulung Moldovenesc diferite manevre de resuscitare, fără ca acestea să aibă vreun rezultat.

Cadrele medicale sosite la fața locului au constatat decesul tinerei.

Din afirmațiile mamei persoanei vătămate, a reieșit că încă de când era copil tânăra a fost diagnosticată ca având anumite afecțiuni cardiace.

Cu ocazia cercetării la faţa locului nu au fost identificate pe corpul persoanei decedate urme care să prezinte interes în cauză.

S-a dispus prin ordonanță efectuarea autopsiei medico-legale a cadavrului.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche