Tânăr care trebuia să stea în carantină, găsit la băut noaptea în parcarea gării Câmpulung Moldovenesc

Luni, 19 aprilie 2020, la ora 23.20, lucrătorii din cadrul Biroului de Ordine Publică a Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe raza municipiului, au observat în parcarea gării Câmpulung Moldovenesc o persoană de sex masculin care consuma băuturi alcoolice în spațiul public, în alte locuri decât cele special amenajate. Totodată, în contextul actual cu privire la restricțiile de circulație după ora 22.00, s-a procedat la identificarea și legitimarea persoanei în cauză.

Acestuia i s-au solicitat date cu privire la identitatea sa, însă nu a putut fi identificat în bazele de date.

I s-a comunicat că urmează a fi condus la sediul Poliției pentru stabilirea identității, moment în care le-a prezentat lucrătorilor de poliție actul de identitate stabilindu-se că se numește Vasile S., de 22 ani, localnic.

Fiind din nou verificat în bazele de date s-a constatat că acesta se află în carantină de pe data de 17 aprilie 2021.

Având în vedere cele constatate s-a procedat la sancționarea contravențională a tânărului conform Legii 55/2020, pentru încălcarea regulilor privind carantinarea, cu amendă în valoare de 1.000 de lei și pentru faptul că se afla după ora 22.00 în afara locuinței fără un motiv legal. De asemenea s-a procedat și la aplicarea de sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991 R pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice și pentru furnizarea de date false cu privire la stabilirea identității.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.