VIDEO Momentul în care două persoane sunt lovite pe trecerea de pietoni, pe bulevardul George Enescu din Suceava. Șoferul și-a continuat deplasarea

Două persoane au fost lovite pe trecerea de pietoni, vineri după-amiază, pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava, șoferul continuându-și deplasarea. 

Accidentul a fost suprins de un alt participant la trafic care a început să filmeze mașina care circula în fața lui după ce a văzut că femeia aflată la volan a făcut mai multe manevre ciudate.

La trecerea din dreptul farmaciei Oana Maria, autoturismul era oprit în coloană, moment în care pe trecerea de pietoni s-a angajat în traversare două persoane. În momentul în care cei doi pietoni au ajuns în fața mașinii, autovehiculul s-a pus brusc în mișcare și i-a lovit. 

Conducătorul auto, care potrivit martorilor părea să fie o femeie, și-a continuat deplasarea, a accelerat și a virat dreapta, în spate la Mobilă, în timp ce persoanele lovite se îndreptau șchiopătând spre trotuar. 

Ulterior, tânărul a încercat să fotografieze mașina, probabil pentru a înainta o sesizare către autorități.

Anterior, potrivit martorilor, autoturismul a pătruns de pe strada Zorilor pe bulevardul George Enescu pe culoarea roșie a semaforului electric.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.