VIDEO Focuri de armă la Argel în timp ce activistul Sorin Tofan vorbea live pe Facebook despre prejudiciile provocate de Mafia Lemnului

Două focuri de armă au fost trase marți seară, la Argel, într-o zonă în care activistul Sorin Tofan făcea o transmisiunea live pe Facebook în care vorbea despre prejudiciile provocate de Mafia Lemnului, incidentul fiind ulterior sesizat la 112.

Marți seară, în jurul orei 22.00, activistul Sorin Tofan a făcut o transmisiunea live în care a ridicat problema unui podeț din localitatea Argel, comuna Moldovița, care se află într-o stare de degradare accentuată și a cărui siguranță consideră că este pusă în pericol de transporturile de bușteni de mare tonaj care îl traversează.

La un moment dat, în timpul transmisiunii live pe Facebook, se pot auzi două zgomote care par a fi focuri de armă.

Sorin Tofan a considerat că cele două focuri de armă ar fi fost menite să îl intimideze. El a sunat la 112 și a sesizat incidentul.

La Argel a ajuns un echipaj de poliție care l-a legitimat pe Sorin Tofan și pe însoțitorii lui și a verificat dacă persoanele în cauză dețin declarație pe proprie răspundere privind deplasarea în afara locuinței după ora 22.00.

Sorin Tofan a fost invitat apoi la sediul secției de poliție pentru a depune sesizare scrisă.

Mai nouă Mai veche