VIDEO Înregistrări penale cu omul lui Flutur din Guvern! Cum șantaja Gelu Puiu șefii direcțiilor silvice din țară

Recorder a intrat în posesia unor înregistrări care arată cum mai mulți șefi de direcții silvice din întreaga țară au fost schimbați din funcție în urma unei campanii de șantaj coordonate de la vârful Ministerului Mediului.

Din înregistrări rezultă că omul care a pus în practică această operațiune a fost secretarul de stat Gelu Puiu, aflat și astăzi în aceeași funcție. Acesta s-a lăudat în fața apropiaților că a schimbat peste 20 de directori din sistemul silvic prin aceeași metodă: amenințându-i cu controale care sigur vor descoperi o neregulă.

Mai departe, Gelu Puiu îi raporta ministrului Costel Alexe, care se interesa dacă funcțiile din țară au fost eliberate.

Este o nouă dovadă că politizarea instituțiilor publice continuă și este girată de la cel mai înalt nivel. Dar dincolo de asta, este și o lecție despre cum se transformă oamenii ajunși în funcții de putere. De la tonul vocii, care capătă niște inflexiuni pline de importanță, până la cinismul cu care ajung să schimbe destinele altor oameni.

Gelu Puiu este unul dintre liderii PNL Suceava și un foarte bun apropiat al lui Gheorghe Flutur, președinte al PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava.

Gelu Puiu este suspectat de procurori că i-ar fi furnizat fostului ministru Costel Alexe 300 de metri cubi de cherestea din lemn tăiat ilegal din cantoanele Dragoșa și Crăci, prin intermediul primarului comunei Vatra Moldoviței, Virgil Saghin, și a firmei Trans Lucky SRL.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.