Beat și cu permisul suspendat, un bărbat din Brodina a încercat să păcălească polițiștii din Vicov, dar a fost prins și reținut în arestul IPJ Suceava

Luni, 3 mai 2021, la ora la ora 15:45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, pe strada Calea Cernăuți de pe raza orașului Vicovu de Sus, au observat circulând din direcția comuna Vicovu de Jos către comuna Straja autotutilitara Mercedes-Benz la volanul căruia se afla Dan M. din comuna Brodina, care are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. În interiorul autoturismului pe bancheta dreaptă față, în calitate de pasager, a mai fost observată o persoană de sex masculin.

S-a procedat la urmărirea în trafic a autoturismului care și-a continuat deplasarea aproximativ 400 de metri, circulând sinuos.

Autoturismul marca Mercedes-Benz fiind prevăzut cu geamuri în partea din spate s-a putut observa cum conducătorul auto s-a schimbat de la volanul autoturismului cu cealaltă persoană ce era pasager pe scaunul din partea dreaptă față. Ulterior conducătorul auto s-a conformat, oprind autoturismul pe partea dreaptă a carosabilului.

S-a procedat la testarea conducătorului auto Ilie I. cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Dan M. a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu ocazia efectuării verificărilor în bazele de date a rezultat faptul că Dan M. are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

S-a dispus reținerea lui Dan M. pentru o perioadă de 24 de ore. Cel în cauză a fost depus în arestul IPJ Suceava.
Mai nouă Mai veche